Reparatie / inlocuire carcasa laptop

Service laptop Fix24 va ofera servicii de inlocuire carcasa laptop cat si reparatie carcasa laptop.

Cu toate ca atunci cand dorim sa achizitionam un laptop nu il alegem in functie de culoarea, designul sau calitatea materialului carcasei, carcasa laptopului este o componenta importanta.

Practic, carcasa laptopului interactioneaza cu factorii externi: caldura, frig, socuri, lovituri, lichide. Tinand cont de aceastea, in momentul in care cumparati un laptop va recomandam e sa aveti in vedere si calitatea materialului carcasei laptopului.

Carcasa unui laptop are urmatoarele componente:


Capac display

Rama display

Palmrest

Bottomcase

Indiferent ca folosim laptopul in mediul business sau pentru divertisment, fiind dedicat mobilitatii, carcasa laptopului este cea mai expusa componenta la socuri, loviri si alte accidente. In urma acestor factori externi pot aparea diverse fisuri sau crapaturi ale carcasei, in ciuda faptului ca majoritatea laptopurilor au carcasa construita din materiale rezistente ( fie plastic de foarte buna calitate sau un aliaj usor foarte rezistent). Orice componenta a carcasei laptop, din cele 4 enumerate mai sus se poate fisura sau sparge.

Service laptop Fix24 va ofera servicii de reparatie carcasa laptop precum si inlocuire carcasa laptop.

Sunt cazuri in care carcasa laptopului poate fi reparata, nefiind necesara inlocuirea in totalitate a acesteia. Service laptop Fix24 va ofera cele mai prompte servicii de reparatie carcasa laptop. Reparatia difera de la caz la caz si este o operatie complexa care necesita experienta si minutiozitate.

Nu va recomandam sa incercati sa reparati carcasa laptopului acasa. Pe langa aspectul estetic care va fi devastator puteti strica laptopul atat de tare incat acesta sa nu mai poata fi reparat. Mai jos va prezentam cateva imagini cu o astfel de incercare de reparatie carcasa laptop care s-a soldat cu defectarea iremediabila a placii de baza. Sfatul nostru este sa va adresati unui service laptop profesionist.

Micile fisuri care apar initial, in timp se pot amplifica , situatie in care singura solutie de rezolvare este cea de inlocuire a carcasei laptopului.

Service laptop Fix24 va ofera servicii de inlocuire carcasa laptop si va pune la dispozitie atat componente carcasa laptop noi cat si garantia ca in urma inlocuirii carcasei, laptopul va fi ca nou. Apeland la serviciile serviceului nostru, laptopul dumneavoastra va fi reparat in aceeasi zi nefiind necesare costuri suplimentare.

Cand laptopul dumneavoastra ajunge in serviceul nostru in primul rand i se va face o evaluare si vom stabili daca vom repara carcasa sau daca va trebui inlocuita. Service laptop Fix24 nu va interveni asupra laptopului fara acordul dumneavoastra.
Trebuie sa stiti ca fiecare model de laptop are un model de carcasa dedicat.

De exemplu, o carcasa laptop Hp nu este compatibila si nu se potriveste la orice model Hp. Cu toate acestea, serviceul nostru va pune la dispozitie o gama foarte larga de carcase laptop indiferent de producator si de model.

In cazul in care carcasa laptopului dumneavoastra este fisurata sau sparta, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a primi informatii cat mai exacte despre pretul si disponibilitatea carcasei laptopului dumneavoastra.

Dell
ASUS
Acer
Toshiba
HP
Samsung
Sony VAIO
MSI
BenQ
Lenovo