Inlocuire tastatura laptop

inlocuire tastatura laptopService laptop Fix24 va ofera si serviciul de inlocuire tastatura laptop.

Tastatura laptopului este o componenta foarte importanta. Ce putem face cu un laptop a carui tastatura nu mai raspunde la comenzi? Din pacate, nimic.

Desi pare fragila, tastatura este o componenta destul de rezistenta, avand in vedere ca o folosim multe ore pe zi. Pentru ca este expusa contactului cu factorii externi, trebuie sa-i acordam o atentie deosebita.

Cum se poate strica tastatura si ce solutii de reparatie avem?

Ca orice alta piesa a laptopului, tastatura poate ceda la un moment dat, devenind nefunctionala. Acest caz este mai rar si singura rezolvare este inlocuirea tastaturii laptopului.

reparatie tastatura laptopAvand in vedere ca tastatura este cea mai solicitata componenta a laptopului, este posibil ca la un moment dat unele taste sa cedeze. Fiecare tasta este prinsa printr-un sistem de prindere specific fiecarui model de laptop in parte. Din cauza apasarii cu forta a tastelor sau a unui soc mecanic, aceste sistem de prindere se poate rupe. Tastatura poate fi reparata daca dispunem de un sistem de prindere identic. In service-ul nostru va oferim solutii de reparatie pentru astfel de cazuri.

Tot datorita folosirii mai agresive la un moment dat tastele pot sari din sistemul de prindere, caz in care cu un pic de atentie acestea pot fi reamplasate in sistemul de prindere. Daca ati pierdut tastele, nu va ingrijorati. Ne puteti contacta si va vom ajuta in rezolvarea acestei probleme.

ATENTIE! Aveti nevoie de taste identice cu cele ale laptopului dumneavoastra. De exemplu, o tastatura Acer nu se potriveste la orice model de laptop Acer.

Cel mai nefericit caz este atunci cand se varsa accidental lichid (apa, suc, lapte, bauturi alcoolice) pe tastatura. Prima componenta afectata cu siguranta va fi tastatura. Rare sunt cazurile in care, dupa ce s-a varsat lichid pe laptop si dupa curatarea cu solutii speciale in service, tastatura sa functioneze in parametri normali.

Un ce situatie apelezi la serviciul de inlocuire tastatura laptop?

De cele mai multe ori este posibil sa ne confruntam cu unul din urmatoarele doua cazuri:

  • unele taste sa “ramana apasate”, caz in care tastatura scrie singura unul sau mai multe caractere
  • intr-o regiune a tastaturii, tastele nu raspund la comenzi

In aceste situatii este clar ca a fost afectata matricea tastaturii si singura solutie este de inlocuirea ei cu una noua.

Chiar daca tastatura nu este o componenta scumpa ca si valoare, cu putina atentie si grija este posibil ca inlocuirea ei sa nu fie necesara niciodata.

FIX24 va poate ajuta in cazul in care aveti nevoie de serviciul de inlocuire tastatura laptop. Daca achizitionati tastatura de la service-ul nostru, veti beneficia de garantie si nu veti plati manopera pentru operatiunea de inlocuire a tastaturii.

Schimbarea tastaturii laptopului poate dura intre 10 minute si 2 ore. Timpul de lucru depinde de modelul laptopului.

inlocuire tastatura laptop

Dell
ASUS
Acer
Toshiba
HP
Samsung
Sony VAIO
MSI
BenQ
Lenovo