Service laptop

Serviciile puse la dispozitie de service laptop Fix24 pentru orice model de laptop: Asus, Acer, Dell, Hp, Lenovo, Sony, Apple, Toshiba, Msi, Samsung sunt:

Trebuie sa stiti ca apeland la serviciile noastre beneficiati de:

-diagnosticare initiala. La receptia in service, veti primi informatii gratuite despre cauza defectului. Totodata va vom comunica si un pret aproximativ al reparatiei laptopului.

-orice reparatie, interventie pe care noi o efectuam asupra laptopului dumneavoastra, va beneficia de garantie. Garantia oferita va fi de minim 3 luni, in functie de normele in rigoare.

-toate produsele , componentele achizitionate de la service laptop FIX24 sunt noi si vor beneficia de garantie 6-12 luni.

-fiind cel mai rapid service laptop va garantam reparatia laptopului dumneavoastra in maxim 24 ore.

-pentru ca stim ca timpul este foarte important , am venit in intampinarea dumneavoastra cu acest serviciu “pe loc” in care puteti beneficia de :

 1. curatare praf laptop
 2. schimbare display spart sau ecran defect
 3. inlocuire hard-disk
 4. inlocuire memorii
 5. schimbare tastatura laptop
 6. daca aveti nevoie  de orice fel informatie va garantam ca va vom raspunde foarte repede. Ne puteti contacta pe e-mail, telefonic, facebook sau chat on line site, sau direct la sediul nostru situat pe Mihai Bravu, intre Baba Novac si Dristor.

Fiind cel mai rapid service laptop, nu ezitati sa ne contactati!


Comentarii

 • Cristian says:

  Am un Toshiba Satelite model mai vechi cu o balama rupta. Laptopul este functional. Trebuie curatat si in interior respectiv este posibil sa aiba o problema la placa video sau ram. Acum functioneaza dupa ce a stat ceva timp neutilizat. Va rog sa imi dati un cost estimativ ca sa stiu daca renteaza sa il repar. O seara buna

 • FIX24 says:

  Buna ziua. Va multumim pentru mesajul trimis. Din pacate nu va putem spune un pret exact al reparatiei. Balamaua daca este rupta, ea va trebui inlocuita, iar preturile difera de la model la model. In general preturile balamalelor pornesc de la 100. In cazul in care se vor face mai multe interventii/reparatii la laoptop, preturile nu vor fi cele punctuale afisate pe site, se vor ajusta.

Dell
ASUS
Acer
Toshiba
HP
Samsung
Sony VAIO
MSI
BenQ
Lenovo