Service laptop

Serviciile puse la dispozitie de service laptop Fix24 pentru orice model de laptop: Asus, Acer, Dell, Hp, Lenovo, Sony, Apple, Toshiba, Msi, Samsung sunt:

Trebuie sa stiti ca apeland la serviciile noastre beneficiati de:

-diagnosticare initiala. La receptia in service, veti primi informatii gratuite despre cauza defectului. Totodata va vom comunica si un pret aproximativ al reparatiei laptopului.

-orice reparatie, interventie pe care noi o efectuam asupra laptopului dumneavoastra, va beneficia de garantie. Garantia oferita va fi de minim 3 luni, in functie de normele in rigoare.

-toate produsele , componentele achizitionate de la service laptop FIX24 sunt noi si vor beneficia de garantie 6-12 luni.

-fiind cel mai rapid service laptop va garantam reparatia laptopului dumneavoastra in maxim 24 ore.

-pentru ca stim ca timpul este foarte important , am venit in intampinarea dumneavoastra cu acest serviciu “pe loc” in care puteti beneficia de :

  1. curatare praf laptop
  2. schimbare display spart sau ecran defect
  3. inlocuire hard-disk
  4. inlocuire memorii
  5. schimbare tastatura laptop
  6. daca aveti nevoie  de orice fel informatie va garantam ca va vom raspunde foarte repede. Ne puteti contacta pe e-mail, telefonic, facebook sau chat on line site, sau direct la sediul nostru situat pe Mihai Bravu, intre Baba Novac si Dristor.

Fiind cel mai rapid service laptop, nu ezitati sa ne contactati!

Dell
ASUS
Acer
Toshiba
HP
Samsung
Sony VAIO
MSI
BenQ
Lenovo